maanantai 17. lokakuuta 2016

Keittiöinspiraatiota

Vähän muuta kuin kuvia tontilta välillä. Löysin luonnoksista tällaisen keittiöinspiraatiopostauksen joka jostain syystä on jäänyt kuitenkin julkaisematta. Nämä kuvat ovatkin aika lähellä sitä mitä meille nyt olisikin tulossa. Mustaa ja simppeliä:


Ensimmäinen kuva on Kannustalon Ulla Koskisen Ladosta, jossa on aika paljon sitä mitä mielessä on. Paljon kaappitilaa, selkeää ja avaraa.


Tässä pari kokomustaa, toisessa betonitaso, toisessa musta. Ai että odotan että päästään tätä oikeasti suunnittelemaan ja miettimään.




Toisaalta, ei valkoinenkaan näytä ollenkaan pahalta. Se olisi toisaalta ihanan valoisa ja avaruutta lisäisi, mutta olisiko se jo vähän nähty? Mutta luulen että kallistun tuohon mustaan. On se vaan hieno. 




Mustaanhan sitä päädyttiin, on se vaan enemmän meidän juttu. Laitan tähän loppuun vielä siitä meidän suunnitellusta keittiöstä kuvan. 



4 kommenttia:

  1. Samoja inspiraatiokuvia täälläkin kateltiin keittiöta suunnitellessa😊 tyylikäs keittiö teille tulossa.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos! Niin teillekin. Kävin kurkkimassa blogiasi. Aika samoilla aikatauluilla vissiin melkein mennään? Milloin teille talotoimitus on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kävit kurkkimassa 😊 aika samoilla aikatauluilla mennään.. Ensiviikolla tulee tavarat ja timpurit seuraavalla. Rakennetaan pitkästä paikan päälle 😊

      Poista
    2. Jännittäviä aikoja sielläkin!

      Poista

Kiitän kaikista kommenteista.