tiistai 22. marraskuuta 2016

Raksaviikot 46 ja 47

Nyt alkaa tontilla näyttämään jo aika kivalta, talotoimituksen päivämääräkin on sovittu. Suuri päivä lähenee, 5.12 pihaan ajaa rekka joka tuo meidän talon! Sehän on jo ihan kohta!


Viime viikolla tontilla asennettiin vielä talon ulkopuolella sadevesiviemäreitä sekä salaojia. Ja oli lunta! Sitä olikin hetken aika paljon, enää ei tippaakaan, lämpötilakin on ollut viiden plusasteen tienoilla. 


Tässä vaiheessa kun tontilla oli pelkät sokkelit, näytti talo ihan hirveän pieneltä! Olin ihan ihmeissäni että voiko siihen muka mahtua se meidän koko talo?! 

Täyttöjä tehtiin sisä- sekä ulkopuolella, putkia on vedetty, eristeitä laitettu, työt on edenneet niin ripeästi että meidän lattiavalukin on aikaistettu! Se valetaan jo tällä viikolla! Alunperin ajatuksena oli että valu tehdään vasta talotoimituksen jälkeen.


Tähän tulee meidän suihkut!


Tänään näyttikin jo ihan erilaiselta! Ja tiedättekö, ei se ehkä olekaan niin pieni kuin alkuun näytti, ehkä tuohon just ja just meidän perhe mahtuu.


Nää kävi tarkastamassa tilukset. Testaamassa miltä takapihalla tuntuu kävellä. Yksi jäi kiukuttelemaan autoon...


Kyllä näihin viikkoihin on mahtunut kaikenlaista taas, hirveää stressiä kaikista muistettavista asioista, ettei vaan mitään unohdu, iloa siitä kun edistystä tapahtuu. 
Edelleen on itselläni vähän sellanen epätodellinen olo, tapahtuuko tämä oikeasti!? Saadaanko oikeasti oma unelmatalo? Ihan kohta? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kaikista kommenteista.