maanantai 19. joulukuuta 2016

Tontista taloksi

Meidän "tontti" on muuttunut "taloksi" tai "raksaksi". Pitkään ollaan siis puhuttu vaan tontista, että sinne ollaan menossa, nyt ollaan opeteltu sanomaan raksa tai jopa talo! Tytöt olivat jo mummia toruneet kun hän puhui tontista. 


Mutta! Talo näyttää ulkoapäin jo melkein valmiilta, eikö?! Väliaikaiseksi oveksi löydettiin 5€ kolhiintunut ovi paikallisesta rautakaupasta (jossa käydäänkin nykyään jatkuvasti). Kattopellit viimeisteltiin tänään ja tehtiin vastaanottotarkastus. Nyt ovat asentajat työnsä tehneet.


Urakoitsijan miehet saivat vähän lisää töitä kun pyydettiin heitä tekemään ulkopuolisia viimeistelyjä, meillä olisi ehkä vähän kauemmin mennyt näiden räystäiden tekemisessä kuin heillä. Tänään kävimme viemässä ahkerille työmiehille glögiä ja joulutorttuja, vähän kiitoksena työstä ja toivotettiin hyviä jouluja, vaikka työt siellä toki vielä jatkuvat.

Meillä ei vielä ole tietoakaan joululomasta, tai miehellä on tämä viikko lomaa mutta sellasta raksalomaa, pitäisi saada sisätöitä jo alkuun. 



Toivottelen teille oikein ihanaa ja rentouttavaa joulunaikaa! Mekin luvattiin lapsille, ettei joulupukkipäivänä tarvitse raksalle lähteä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kaikista kommenteista.