sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Valintoja ja lomailua

Parissa viikossa on taas ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Seiniä on paklailtu, harkkoseiniä muurattu eteenpäin, sähkömies on ollut työntouhussa ja vetänyt lisää piuhaa. Saatiinpa Winlediltä myös toimitus että saadaan pikkuhiljaa myös kattoja laittamaan valmiiksi, kun ne sähkövedot ovat valmiit.


Kävimme ABL-laattojen upeassa myymälässä valitsemassa kylpyhuoneen lattialaatat. Laitetaan lattiaan tätä laattaa koossa 30x60, saunan puolelle kaatojen takia tulee tätä 10x10 laattaa.


Kaikki lapset ovat välillä olleet mukana raksalla, tässä katselevat isoimman siskon ikkunasta naapureita. Hän ei oikein aina arvosta tätä raksahetkeä. Seuraa mun jaloissa koko ajan.


Vietimme myös pienen hengähdystauon tästä kaikesta ja kävimme Tukholman risteilyllä miehen kanssa ihan kaksin. Ensimmäistä kertaa esikoisen syntymän jälkeen, että ehkä vähän ansaittu? Siellä oli ihan kevät!

2 kommenttia:

  1. Paljonko te teette itse?

    Vitsi odotan jo kovasti, että talopaketti tulee! Siitä se sitten ihan oikeasti lähtee muodostumaan meidän uusi koti. Toki tämän hetken tilannekin jo jotain totuudesta paljastaa, kun perustuksia tehdään.

    VastaaPoista
  2. Melkein kaikki sisätyöt olisi tarkoitus tehdä itse. Ammattilaista vaativat sähkö-, putki-, vedeneristys-, ym. työt jätetään kyllä osaaville tekijöille. Nyt vaan tuntuu että aikaa kuluu hirveästi eikä mitään saada aikaiseksi, muutakin elämää kun on elettävä tässä samalla.

    VastaaPoista

Kiitän kaikista kommenteista.