sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Mitä tuli valittua ja ollaankos tyytyväisiä osa 1

Esittelenpä ensimmäisenä meidän kattovalaisinvalinnat.

Eli meidän Winledit. Kaikki alkoi oikeastaan siitä että teimme sähkösuunnittelijan kanssa jo alustavat valaistussuunnitelmat. Sitten, koska olimme asuntomessuilla törmänneet Winledin valaisimiin ja somekampanjaan, otin yhteyttä Winlediin. Kävikin ilmi että siellä olikin jo keskusteltu meidän valaisimista sähkösuunnittelijamme kanssa. Sitten eräänä päivänä valaistussuunnittelija soitti minulle kun olin autossa paikallisen kauppakeskuksen parkkihallissa. Mikäs sen parempi paikka tehdä valaistussuunnittelua? Kotiäidillä se oli oikein hyvä ja rauhallinen paikka, siis yksin autossa!
Siinä sitten teimme alustavat valaistussuunnitelmat puhelimitse.
Yleensähän Winlediltä tulee asiakkaalle hienot 3D kuvat kohteesta, mutta meillä alkoi olla vähän kiire saada sähkösuunnitelmat talotehtaalle, tuli meille ainoastaan pistekuvat joihin valaisimet oli merkitty. Muutaman kerran sitä vielä viilattiin mutta aika nopeasti ja hyvin tuli valmista.


Yleisvalona meillä on oikeastaan kaikkialla Winledin Kanna 12w, joka on ihan ulkonäkösyistä valittu. Kaunis, huomaamaton ja neliönmuotoinen.
Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös tiskipöydän yllä olevat pienemmät, 6w Kannat. Näitä pienempiä valittiin myös makuuhuoneisiin 4kpl jokaiseen yleisvaloksi.

Kylpyhuoneen katossakin on samat valaisimet.Värilämpötila kaikissa valaisimissa on 4000k, eli neutraali, kylmähkö sävy.
Seuraavasta kuvasta sen sävynkin toivottavasti näkee, tosi hyvin tulee valoa ja värit toistuvat oikeina eikä kellertävinä. Riippuvalaisimissa meillä onkin sävynä sitten 3000k, eli vähän lämpimämpi sävy, näitä käytetään iltaisin ja kun tarvitsee vähän tunnelmavaloa.
Sähkömiehen kommentit valaisinasennukseen oli, että olivat helpot asentaa ja ilmeisesti harkitsee myös itselleen samoja valaisimia!

Ja tunne mikä tuli, kun ekaa kertaa katkaisimesta sai valot päälle! Aivan mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kaikista kommenteista.