perjantai 24. helmikuuta 2017

Raksaviikot vierii

Ensin täytyy pyytää anteeksi hiljaiseloani mutta ilokseni huomasin että tänne on tullut lisää lukijoita! Tervetuloa matkaan mukaan.
Syy hiljaiseloon täällä blogissa on ollut uudenlaisen arjen opettelu oikeassa elämässä. Aloitin työt ja pienimmät lapset päiväkodin. Siinä uudessa arjessa onkin ollut omat haasteensa, taloakin pitäisi siinä sivussa rakentaa.

Talolla onkin tapahtunut tietysti aika paljon edellisten päivitysten jälkeen. Muutama viikko sitten tuli puhallusvillat ja saatiin talo lämpimäksi. Meillä on pieni sähköpuhallin siellä puhaltanut ja ihan lämpimäksi talo on silläkin saatu. Mietittiinpä että mihinkäs niitä lattialämmityksiä ja takkoja tarvitsee, kun pikkuinen sähköpuhallinkin hoitaa homman. 


Väliseinät on melkein kaikki jo pystyssä, vain muuratut, eli kylppärin seinät, vielä puuttuvat! Niitäkin kovaa vauhtia on isäni ollut muuraamassa. Sähkömies on ollut sähköpiuhoja vetelemässä, niitä onkin aika paljon! Ulko-ovet saatiin paikoilleen ja oviin lukot.


Tällä viikolla sitten eräänä aamuna talon pihaan ajoi Takkacenterin rekka ja illalla töistä tullessa näky oli tämä. Ihana auringonpaistekin saatiin ikkunoista sisään.


Meidän projektia ja vähän enemmän perhe-elämää voi seurata myös instagramissa @sari_ant

Tervetuloa sinnekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kaikista kommenteista.