keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Vanhoja muistellen

Hei, haluatteko nähdä meidän vanhasta kodista kuvia?

Noh, koska en jaksa odotella vastauksia niin tässä tulee. Ajattelin kun tällä hetkellä kaikki menee NIIN hitaasti raksalla, muurataan seiniä yhden miehen voimin sekä sähkömies siellä välillä on käynyt, niin täytyy keksiä jotain muuta aihetta välillä. Ja olen tällä viikolla nyt jostain syystä ikävöinyt vanhaan kotiin tän kaaoksen keskeltä.

Kohta meille tulee vuosi täyteen siitä kun myytiin edellinen koti ja aloitettiin todenteolla uuden kodin suunnittelu ja vähitellen ne raksahommatkin.

Ekat kuvat on olkkarista, tykkäsin kovasti tästä olohuone-ruokatilasta. Vasemmalle jää ovi keittiöön ja takka, selän taakse ruokailutila. Uuden kodin suunnitteluvaiheessa tätä mittailtiin ettei vaan tulisi pienempää olohuonetta. 



Tässä ruokailutilan reunalla (aivan stailaamaan kuva näköjään) vanha senkki sekä seinällä Cole and sonin woods tapettia. Tykkään hirveästi tuosta tapetista edelleen, voi olla että sitä tulee myös uuden kodin johonkin seinälle...


Näitä kuvia Facebook on mulle muistutellut nyt vähän väliä, otin aina ovelta "näyttöä pakoon"- kuvan. Tulihan niitä muutama sitten otettuakin...


Tässä sitten tämän hetkisen kodin olkkarista, en muista olenko kertonutkaan, mutta asutaan tällä hetkellä meidän Mummilassa, eli mun lapsuuden kodissa. Tässä harvinainen kuva kun lapset leikkivät yhdessä ja SOVUSSA. 


Ja viimeisenä vielä yksi raksakuva, vessassa on seinä ja takaa näkyy niitä muurauksiakin. (Miehen ikivanhalla kännykällä kuvaama surkea kuva.)

 

Tällaiset kuvat löysin nyt ipadilta, muualta en jaksanut kaivella kuvia, olisihan se tarkoittanut että olisi pitänyt avata tietokone...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kaikista kommenteista.