torstai 30. maaliskuuta 2017

Arvontaa!!

Täällä on ollut hyvinkin keväistä ja mikäs sen mukavampaa kuin arvonta kevään kunniaksi!? 



Helsingin messukeskuksessa järjestetään jälleen Kevätmessut 6.-9.4.2017. Messuilla on tänäkin vuonna vaikka mitä nähtävää.
        
Oma Koti
Asumisen, rakentamisen ja remontoinnin tapahtumasta löydät uudet tuotteet, ideat ja vinkit kotiisi. Uutuutena tapahtumassa Oma Skidi -alue, jossa pomppulinnoja ja muuta mukavaa perheen pikkuväelle.

OmaMökki
Vapaa-ajan asumisen tapahtumassa on esillä mm. piharakennuksia, altaita ja laitureita. Tapahtumassa pääset tutustumaan tuoteuutuuksiin ja vertailemaan vaihtoehtoja. Rouhean rennolla mökkipihalla testaat pihapelit ja paistat makkaran, virkistyt löylyissä ja pulahdat paljuun.

Kevätpuutarha
Pihojen ja puutarhojen suurtapahtuma tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä pihoilta parvekkeille! Upea yleiskoristelualue Täällä Pohjantähden alla heijastelee suomalaista sielunmaisemaa.

Sisusta!
Tapahtumasta löydät uusia sisustustrendejä ja -vinkkejä kotiisi, pihallesi ja parvekkeellesi. Monipuolinen valikoima sisustamisen pientavaroita.

Lähiruoka & Luomu
Ruoasta kiinnostunut poikkeaa tapahtumassa, jossa on esillä herkullisia luomu- ja lähiruokatuotteita, palveluita, yhdistyksiä ja vaikuttajia.

Myös AJK-Sisustussuunnittelijat Ry on esillä messuilla, osastolla 3f31 sisustussuunnittelijat tarjoavat mm. ilmaista sisustusneuvontaa.

Sissarit tarjosi nyt blogini lukijoille arvottavaksi lippuja messuille! Arvonnassa on kaksi kahden lipun pakettia, joten nyt osallistumaan! Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta, lukijaksikin kannattaa klikata.

Arvon liput päivää ennen messujen alkua eli 5.4.2017.

Yheistyössä
 

8 kommenttia:

Kiitän kaikista kommenteista.